Kefirboek


"Waterkefir, melkkefir" / druk 1   lekker, gezond en zo klaar door Peter Bauwens.

Dit boek beschrijft hoe de kefir te verwerken tot een overheerlijke drank met zeer diverse smaak mogelijkheden en beschrijft een aantal overheerlijke en bovenal gezonde recepten, met kruiden, vers en gedroogd fruit enz.
Wilt u wat meer doen met kefir dan de traditionele bereidingswijze? Bent u wellicht geïnteresseerd hoe je met behulp van kefir zeer waardevolle voedingsstoffen uit vooral zaden kunt winnen, die anders het maag/darmkanaal passeren zonder opgenomen te worden? Wilt u met verse vruchten en kruiden werken? Ook het maken van kaas en kwark o.b.v. kefir komt aan de orde. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en dit boek zal daarbij een goede hulp zijn.

ISBN/EAN: 9789044736342
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Dit boek is een tijdje niet gemakkelijk verkrijgbaar geweest. Na 25 maart 2013 is een nieuwe druk verschenen. Het is iets lager in prijs dan de vorige uitgave, het kost nu € 12,95
Vraag er naar bij uw boekhandel of kijk bij bol.com